zaterdag 10 aug. 20:00u. Orlando Festival: Driftwood Trio (New York)

Entree: €12,50

Driftwood Trio

Avond-regioconcert Orlando Festival in het Ursulinenconvent
 
In samenwerking met Stichting Chrisjteijn wordt er ook dit jaar weer een concert in de kapel van het Ursulinenconvent gerealiseerd.
Tijdens de regioconcerten van het Orlando Festival hoort u de jonge internationale professionele ensembles uit de Orlando Masterclass in hun favoriete repertoire.
 
Dit jaar zal het Driftwood Trio een concert in het Ursulinenconvent geven. Dit blazerstrio zal ons ongetwijfeld een mooie en interessante avond gaan bezorgen met de vertolking van werken van o.a. Johan Sebastian Bach, Wolgang Amadeus Mozart, Hector Villa Lobos en Alexandre Tansman.
Het trio bestaat uit: Kelly Smestad  hobo, Joshua Phillipsklarinet en Garrett Brown fagot.
Het DriftWood Trio is een in 2018 opgericht blazerstrio uit New York, met als missie de prachtige combinatie van hobo, klarinet en fagot meer bekendheid te geven.
Kelly Smestad, Joshua Phillips en Garrett Brown studeren allemaal aan de Stony Brook University. Recentelijk won DriftWood de tweede prijs in de ENKOR International Music Competition, waarna ze mochten concerteren  tijdens het Staller Center for the Arts Gala.
 
Voor meer informatie over het Orlando Festival gaat u naar www.Orlando Festival.nl of naar www.facebook.com/Orlando Festival 
 
The Driftwood Trio:
Kelly Smestad hobo
Joshua Phillips klarinet
Garrett Brown fagot
 
Het Driftwood Trio is een in 2018 opgericht blazerstrio uit New York, met als missie de prachtige combinatie van hobo, klarinet en fagot meer bekendheid te geven.
Kelly Smestad, Joshua Phillips en Garrett Brown studeren allemaal aan de Stony Brook University. Recentelijk won Driftwood de tweede prijs in de ENKOR International Music Competition, waarna ze mochten concerteren  tijdens het Staller Center for the Arts Galawaar ook de wereldberoemde operazangeres/sopraan Renée Fleming optrad. Dit jaar zal het blazersensemble nog diverse malen concerten geven in NYC en op Long Island.

Plaats:
Ursulinenconvent
Website kunstenaar(s):
The Driftwood Trio